Συμπαράσταση στην Ελευθερία Ψυχογιού.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν. Αττικής                                                         5/3/2013

 

 

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές του κινήματος

Συμπαράσταση στην Ελευθερία Ψυχογιού

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ της Αν. Αττικής καλεί σε μαζική αποφασιστική συμμετοχή τους αγωνιστές την Πέμπτη 7/3, στη δίκη της αγωνίστριας Ψυχογιού Ελευθερίας στην Ευελπίδων. Η Ελευθερία συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στο ΧΥΤΑ στην περιοχή και σέρνεται στα δικαστήρια από την γυναίκα του Θ. Πάγκαλου, κ. Χριστοφάκη, επειδή ισχυρίζεται ότι την πρόσβαλε γιατί την προσφώνησε με το όνομα του συζύγου της(!), ως κα Παγκάλου, σε τηλεοπτική εκπομπή του κ. Λαζόπουλου όταν επισήμανε ότι η Χριστοφάκη, ως επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο, δεν στήριξε ψήφισμα του Δήμου Σαρωνικού για συμπαράσταση στον αγώνα του λαού της Λαυρεωτικής ενάντια στο ΧΥΤΑ.

 

Η επιμονή δύο χρόνια μετά στην αγωγή και την διεκδίκηση από την αγωνίστρια Ελευθερία 300 χιλιάδων ευρώ και 12μηνη φυλάκιση δείχνει την εκδικητική μανία του καταρρέοντος πολιτικού κατεστημένου που θέλει να εξοντώσει τους αγωνιστές του κινήματος για να πάρει τη ρεβάνς απέναντι στο ηρωικό αγώνα της Κερατέας – Λαυρεωτικής. Γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο αγώνας αυτός ξεφτίλισε το πολιτικό κατεστημένο και έτρεψε σε φυγή το μηχανισμό καταστολής – τα σιδερόφραχτα ΜΑΤ, βάζοντας σοβαρά εμπόδια στην εφαρμογή του καταστροφικού για την περιοχή Περιφερειακού Σχεδιασμού και στο πάρτι των εργολάβων και του πολιτικού κατεστημένου σε βάρος του λαού και του περιβάλλοντος.

 

Η δίκη σε βάρος της Ελευθερίας Ψυχογιού είναι συνέχεια των δικών σε βάρος συλληφθέντων αγωνιστών της Κερατέας και στο πρόσωπο της δικάζεται ο αγωνιζόμενος λαός της Κερατέας – Λαυρεωτικής. Δε θα επιτρέψουμε το χτύπημα κανενός αγωνιστή του κινήματος. Η αγωνίστρια έχει τη συμπαράσταση όλων των αγωνιστών και των φορέων της περιοχής και αυτό θα εκφραστεί έμπρακτα με ψηφίσματα και μαζική παρουσία στο πλευρό της.

 

 

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν. Αττικής καλεί σε μαζική παρουσία των αγωνιστών στη δίκη την Πέμπτη 7/3, το πρωί στην Ευελπίδων, κτίριο 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 1ο Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.
Στέλνετε Email (με Θέμα, Κείμενο και Εικόνα) στο: lavreotikis.free @ blogger.com​ και γίνεται Αυτόματη Ανάρτηση στο Ιστολόγιο: lavrionitis.blogspot.gr
Η βασική διαφορά από το Facebook, είναι ότι αυτά που γράφετε, δεν "χάνονται" μέσα σε χιλιάδες καταχωρήσεις του Facebook καθημερινά. Στο Ιστολόγιο υπάρχει συγκεκριμένη εύκολη διεύθυνση, αφορά 1 μόνο θέμα από τα εκατοντάδες θέματα που μας απασχολούν (για αποτελεσματικότερη προώθησή του) και όποιος θέλει κάνει πανεύκολα Κοινοποίηση & στο Facebook και όπου αλλού θέλει. Τέλος στο Ιστολόγιο, το κουμάντο το έχουν οι χρήστες-χειριστές, αλλά μεμονωμένα βέβαια.
Αυτό το μόνο ουσιαστικά μειονέκτημα, καταργείται στο μεγαλύτερο μέρος του, με ένα τέτοιο Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.
Φτιάξτε και σεις ένα Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.

Φωτογραφίες-Βίντεο-Κείμενα και άλλα Ντοκουμέντα από το ΛΑΥΡΙΟ.

Από την Ομάδα του Facebook <<"Η Λαυρεωτική στα παλιά τα Χρόνια" (Φώτο-Βίντεο)>> www.facebook.com/groups/lavrio.old.days
Για ευκολότερη Συγκέντρωση, Παρουσίαση, Λήψη, Σχόλια, Ετικέτες Ονομάτων κλπ.
*** Προσθέστε και εσείς Παλιές και Νέες Φωτογραφίες του ΛΑΥΡΙΟΥ και όχι μόνο. ***
Υστερόγραφο: Όποιος επιθυμεί, μπορεί με μήνυμα, να προστεθεί στους Συντάκτες του Ιστολογίου, ή να πάρει τον Σύνδεσμο Επεξεργασίας όλου του χώρου των Φωτογραφιών.