ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ

 
                                                                                           ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ
                                                                                                          ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ
 
ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
 
     Ο Γιάννης Δόνδωρος ενώνει τη φωνή του με τους καλλιτέχνες που φιλοξενούνται την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη συναυλία συμπαράστασης στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
    Στις 11 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 3 μήνες από το «μαύρο» στην ΕΡΤ.  Με την ευκαιρία αυτή οι εργαζόμενοι στην πρώην δημόσια ραδιοτηλεόραση, που δραστηριοποιούνται ακόμα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή 35 καλλιτεχνών.
    Ο Γιάννης Δόνδωρος θα παρουσιάσει τραγούδια από την πρώτη προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Φαρισαίοι», καθώς και επιτυχίες αγαπημένων καλλιτεχνών της έντεχνης και ροκ ελληνικής  αλλά και ξένης μουσικής.
    Στα τραγούδια θα τον συνοδέψει ο Δημήτρης Κοντονής (ηλεκτρική κιθάρα).
     Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά από το ίντερνετ (http://www.ertopen.com/ ) απ'όπου εκπέμπει μέχρι σήμερα το προσαρμοσμένο πρόγραμμά της η πρώην ΝΕΤ, αλλά ειδικά για αυτή την εκδήλωση θα υπάρχει απευθείας αναμετάδοση από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας, που ανήκαν στο δίκτυο της μέχρι πρότινος ΕΡΑ.
                           Ακούστε το τραγούδι «Φαρισαίοι»:
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 1ο Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.
Στέλνετε Email (με Θέμα, Κείμενο και Εικόνα) στο: lavreotikis.free @ blogger.com​ και γίνεται Αυτόματη Ανάρτηση στο Ιστολόγιο: lavrionitis.blogspot.gr
Η βασική διαφορά από το Facebook, είναι ότι αυτά που γράφετε, δεν "χάνονται" μέσα σε χιλιάδες καταχωρήσεις του Facebook καθημερινά. Στο Ιστολόγιο υπάρχει συγκεκριμένη εύκολη διεύθυνση, αφορά 1 μόνο θέμα από τα εκατοντάδες θέματα που μας απασχολούν (για αποτελεσματικότερη προώθησή του) και όποιος θέλει κάνει πανεύκολα Κοινοποίηση & στο Facebook και όπου αλλού θέλει. Τέλος στο Ιστολόγιο, το κουμάντο το έχουν οι χρήστες-χειριστές, αλλά μεμονωμένα βέβαια.
Αυτό το μόνο ουσιαστικά μειονέκτημα, καταργείται στο μεγαλύτερο μέρος του, με ένα τέτοιο Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.
Φτιάξτε και σεις ένα Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.

Φωτογραφίες-Βίντεο-Κείμενα και άλλα Ντοκουμέντα από το ΛΑΥΡΙΟ.

Από την Ομάδα του Facebook <<"Η Λαυρεωτική στα παλιά τα Χρόνια" (Φώτο-Βίντεο)>> www.facebook.com/groups/lavrio.old.days
Για ευκολότερη Συγκέντρωση, Παρουσίαση, Λήψη, Σχόλια, Ετικέτες Ονομάτων κλπ.
*** Προσθέστε και εσείς Παλιές και Νέες Φωτογραφίες του ΛΑΥΡΙΟΥ και όχι μόνο. ***
Υστερόγραφο: Όποιος επιθυμεί, μπορεί με μήνυμα, να προστεθεί στους Συντάκτες του Ιστολογίου, ή να πάρει τον Σύνδεσμο Επεξεργασίας όλου του χώρου των Φωτογραφιών.