ΙΩΑΝΝΑ & ΑΡΕΤΗ ΣΠΑΝΟΜΑΡΚΟΥ - ΣΤΟΑ ΛΑΥΡΙΟΥ

   
ΑΡΕΤΗ & ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΜΑΡΚΟΥ
«ΔΥΟ»
&
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
                                                                                    ΣΤΟΑ Bistrot - Bar
                                                               Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013, στις 22.30
   Ραντεβού με τους φίλους της καλής ελληνικής μουσικής δίνουν
οι Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου στη σκηνή του ΣΤΟΑ Bistrot - Bar, στο Λαύριο, την Παρασκευή 2 Αυγούστου, σε μια γιορτή με έντεχνους, λαϊκούς και ρεμπέτικους ρυθμούς και με τη συμμετοχή επωνύμων καλλιτεχνών.
   Ακολουθώντας τον τίτλο του πρώτου τους άλμπουμ , «ΔΥΟ»,  οι νεαρές μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί υπόσχονται μια βραδιά …διπλής διασκέδασης, καθώς την παρουσίαση όλων των τραγουδιών που απέσπασαν διεθνείς διακρίσεις και περιλαμβάνονται στο δίσκο, θα ακολουθήσει ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο. Και όλα αυτά με επώνυμες φωνές και ζωντανή ορχήστρα, με τον Γιώργο Ξενοκώστα και τον Μιχάλη Καζάνα στο μπουζούκι, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύει ο Σπύρος Βουκελάτος.
Τραγουδούν: Χρήστος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τσινιδέλος, Έφη Γιαννακοπούλου, Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου.
    Οι Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου υπογράφουν ένα δίσκο αφιερωμένο στην Ελλάδα, που κυκλοφορεί από την FM Records. Μια σημαντική παραγωγή, με συμμετοχή πολλών γνωστών ερμηνευτών, που αναδεικνύει τα μουσικά χρώματα της Ελλάδας. Περιλαμβάνει 12 τραγούδια +1 bonus track, μεταξύ των οποίων μια διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού, αλλά και ένα πολιτικό τραγούδι.
  Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά θα ακούσετε τον Δημήτρη Τσινιδέλο να ερμηνεύει το "ΦΟΙΤΗΤΗ-ΦΟΙΤΗΤΗ", τραγούδι που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και σίγουρα το έχετε ακούσει είτε στο ραδιόφωνο, είτε στο Youtube, είτε στο ringtone κάποιου φίλου σας φοιτητή!
Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού "ΦΟΙΤΗΤΗ-ΦΟΙΤΗΤΗ":       http://www.youtube.com/watch?v=dQ1DYWzuq-0 
    Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το τραγούδι που δόξασε το μπουζούκι φθάνοντας στον τελικό του International Songwriting Competition 
   Το τραγούδι έχει τίτλο «Αμέθυστος» και είναι ένα ορχηστρικό συρτάκι που συγκαταλέγεται στους 16 φιναλίστ της κατηγορίας Instrumental!
   Δείτε το βιντεοκλίπ του «Αμέθυστου» στον παρακάτω σύνδεσμο
ΑΡΕΤΗ & ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΜΑΡΚΟΥ
«ΔΥΟ»
&
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
ΣΤΟΑ Bistrot - Bar
Έναρξη 22.30
Μητροπούλου 31 – Στοά Εμπορικής- Λαύριο
 Τηλ.: 6985662415

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 1ο Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.
Στέλνετε Email (με Θέμα, Κείμενο και Εικόνα) στο: lavreotikis.free @ blogger.com​ και γίνεται Αυτόματη Ανάρτηση στο Ιστολόγιο: lavrionitis.blogspot.gr
Η βασική διαφορά από το Facebook, είναι ότι αυτά που γράφετε, δεν "χάνονται" μέσα σε χιλιάδες καταχωρήσεις του Facebook καθημερινά. Στο Ιστολόγιο υπάρχει συγκεκριμένη εύκολη διεύθυνση, αφορά 1 μόνο θέμα από τα εκατοντάδες θέματα που μας απασχολούν (για αποτελεσματικότερη προώθησή του) και όποιος θέλει κάνει πανεύκολα Κοινοποίηση & στο Facebook και όπου αλλού θέλει. Τέλος στο Ιστολόγιο, το κουμάντο το έχουν οι χρήστες-χειριστές, αλλά μεμονωμένα βέβαια.
Αυτό το μόνο ουσιαστικά μειονέκτημα, καταργείται στο μεγαλύτερο μέρος του, με ένα τέτοιο Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.
Φτιάξτε και σεις ένα Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.

Φωτογραφίες-Βίντεο-Κείμενα και άλλα Ντοκουμέντα από το ΛΑΥΡΙΟ.

Από την Ομάδα του Facebook <<"Η Λαυρεωτική στα παλιά τα Χρόνια" (Φώτο-Βίντεο)>> www.facebook.com/groups/lavrio.old.days
Για ευκολότερη Συγκέντρωση, Παρουσίαση, Λήψη, Σχόλια, Ετικέτες Ονομάτων κλπ.
*** Προσθέστε και εσείς Παλιές και Νέες Φωτογραφίες του ΛΑΥΡΙΟΥ και όχι μόνο. ***
Υστερόγραφο: Όποιος επιθυμεί, μπορεί με μήνυμα, να προστεθεί στους Συντάκτες του Ιστολογίου, ή να πάρει τον Σύνδεσμο Επεξεργασίας όλου του χώρου των Φωτογραφιών.