ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΣ - ΣΤΟΑ ΚΑΦΕ

                                                              ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΣ
                                                              ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΧΑΤΙΡΙΑ
ΣΤΟΑ ΚΑΦΕ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
 
      Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπόσχεται ο Γιώργος Λάσκαρις στη σκηνή του ΣΤΟΑ ΚΑΦΕ, στο Λαύριο, το Σάββατο 17 Αυγούστου, στις 22.00, βαδίζοντας σε εντεχνο-λαϊκά μονοπάτια του χθες και του σήμερα.
    Ο νεαρός ερμηνευτής θα παρουσιάσει τα τραγούδια από την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την FM Records και φέρει τον τίτλο «Παράλογα Χατίρια».  Στους βασικούς συντελεστές, ο μουσικοσυνθέτης Μιχάλης Γιουνανλής και ο στιχουργός Σπύρος Κανιούρας, σε ένα άλμπουμ με γνώμονα το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, σε δρόμους αυθεντικά ελληνικούς, τραγούδια του «σήμερα» που υπερασπίζονται τη δυναμική που έχουν οι παρέες όταν δημιουργούν.
                   Ακούστε το τραγούδι «Παράλογα Χατίρια»
    Η μουσική υπήρξε μόνιμη συντροφιά και αξεπέραστη αδυναμία του Γιώργου Λασκαρι στην έως τώρα πορεία του. Αυτοδίδακτος τόσο φωνητικά όσο και κιθαριστικά, υπήρξε μέλος μουσικών συγκροτημάτων, όπως οι «Εν Κατακλείδι», οι «Φιγούρες» και οι «Περαστικοί». Από το ροκ μέχρι το λαϊκό και από τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας μέχρι τις πενιές του μπουζουκιού, αυτό που τον χαρακτηρίζει συνοψίζεται στη φράση «η παρέα είναι που μετράει».
    Από τα εφηβικά του χρόνια, όταν πρωτοτραγούδησε σε μαγαζί, μέχρι τώρα, έχουν ακολουθήσει πολλές εμφανίσεις, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και συναυλίες, σε μικρά και μεγάλα μπαράκια και μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά και της επαρχίας.
    Παρέα με το συνεργάτη και φίλο του Γιάννη Ζαχαρόπουλο στην επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος, πλαισιωμένος από μουσικούς με την ίδια λαχτάρα για μουσική, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του.
    Αφού όπως λένε «η παρέα είναι που μετράει» όσοι θα βρεθούν εκείνο το Σαββατόβραδο στο Στοά Καφέ θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν το πρόγραμμα ζητώντας τα αγαπημένα τους τραγούδια.
 
ΣΤΟΑ ΚΑΦΕ
Έναρξη 22.00
Μητροπούλου 31 – Στοά Εμπορικής- Λαύριο
Τηλ.: 6985662415
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 1ο Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.
Στέλνετε Email (με Θέμα, Κείμενο και Εικόνα) στο: lavreotikis.free @ blogger.com​ και γίνεται Αυτόματη Ανάρτηση στο Ιστολόγιο: lavrionitis.blogspot.gr
Η βασική διαφορά από το Facebook, είναι ότι αυτά που γράφετε, δεν "χάνονται" μέσα σε χιλιάδες καταχωρήσεις του Facebook καθημερινά. Στο Ιστολόγιο υπάρχει συγκεκριμένη εύκολη διεύθυνση, αφορά 1 μόνο θέμα από τα εκατοντάδες θέματα που μας απασχολούν (για αποτελεσματικότερη προώθησή του) και όποιος θέλει κάνει πανεύκολα Κοινοποίηση & στο Facebook και όπου αλλού θέλει. Τέλος στο Ιστολόγιο, το κουμάντο το έχουν οι χρήστες-χειριστές, αλλά μεμονωμένα βέβαια.
Αυτό το μόνο ουσιαστικά μειονέκτημα, καταργείται στο μεγαλύτερο μέρος του, με ένα τέτοιο Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.
Φτιάξτε και σεις ένα Κοινόχρηστο Ιστολόγιο.

Φωτογραφίες-Βίντεο-Κείμενα και άλλα Ντοκουμέντα από το ΛΑΥΡΙΟ.

Από την Ομάδα του Facebook <<"Η Λαυρεωτική στα παλιά τα Χρόνια" (Φώτο-Βίντεο)>> www.facebook.com/groups/lavrio.old.days
Για ευκολότερη Συγκέντρωση, Παρουσίαση, Λήψη, Σχόλια, Ετικέτες Ονομάτων κλπ.
*** Προσθέστε και εσείς Παλιές και Νέες Φωτογραφίες του ΛΑΥΡΙΟΥ και όχι μόνο. ***
Υστερόγραφο: Όποιος επιθυμεί, μπορεί με μήνυμα, να προστεθεί στους Συντάκτες του Ιστολογίου, ή να πάρει τον Σύνδεσμο Επεξεργασίας όλου του χώρου των Φωτογραφιών.